OVERNAME JVS

EMHA heeft per direct het bedrijf JVS Scheeps- en Industrietechniek bv  overgenomen. JVS is gespecialiseerd in het meten en berekenen van trillingen en geluid aan constructies, installaties en machines in de industrie en maritieme wereld en is daarmee een waardevolle toevoeging op de dienstverlening van EMHA.

Bredere dienstverlening
We bundelen onze krachten om aan de groeiende klantvraag te voldoen en om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Met de overname van JVS haalt EMHA nog meer expertise en slagkracht in huis op het gebied van trillings- en geluidsmetingen, advies en engineering. De overname past uitstekend in de toekomstvisie van beide bedrijven.

Toekomst
JVS Scheeps- en Industrietechniek blijft opereren onder haar eigen naam en zet haar werkzaamheden onveranderd door vanuit Papendrecht. U kunt vanaf heden via EMHA gebruik maken van de diensten en expertise van JVS. EMHA ziet de toekomst en samenwerking met onze nieuwe collega’s van JVS en hun klanten met veel vertrouwen tegemoet.

Meer informatie
Heeft u vragen of heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u terecht bij uw contactpersoon van EMHA. Bent u benieuwd naar de diensten en producten van JVS? Bekijk dan eens de website www.jvsbv.nl