LEIDINGWERK

Aanvoer van druk- en beademingslucht voor een operatiekamer tot transport van vers gebrouwen Hollands bier. EMHA verzorgt het hoogwaardige leidingwerk, zowel prefab als op locatie. Kortom Leidingwerk op maat.

Uiteraard zijn wij bekend met verschillende lastechnieken, materialen en certificeringen, maar onze unieke kracht zit hem vooral in de ervaring en verschillende disciplines die binnen EMHA aanwezig zijn.

Door onze technieken op het gebied van 3D scanning te combineren met ontwerp en constructie van leidingwerk, kunnen we op iedere locatie een 3D scan maken, waarin later het leidingwerk getekend kan worden. Nadat het leidingwerk is ingetekend door onze constructeur, kan dit direct in eigen werkplaats worden geconstrueerd, zodat de installatie snel en efficiënt op locatie kan worden opgebouwd.

Ook speciale opstellingen voor het uitvoeren van testen onder hoge druk zijn bij ons geen probleem. Neemt u gerust contact op met uw vraagstuk op het gebied van leidingwerk en laat u informeren over onze mogelijkheden en onze bijzondere klantenkring. U zult zeker overtuigd worden.

Voorbeelden van materialen die door ons gebruikt worden:
  • ROESTVRIJ STAAL
  • CARBON STEEL
  • AIRNET
  • VERSCHILLENDE KUNSTSTOFFEN