Industrial services

INDUSTRIAL SERVICES

EMHA INDUSTRIAL SERVICES is gespecialiseerd in het optimaal, betrouwbaar en duurzaam laten functioneren van kritische machines.

Als eerste in Europa introduceerde EMHA enkele decennia geleden epoxygrout als nieuwe norm, waarna wij zijn uitgegroeid tot toonaangevend bedrijf op het gebied van grouting. Denk hierbij aan machines als pompen, turbines en compressoren, maar ook aan baseframes en utiliteiten.

Onze activiteiten zijn erop gericht om machines (weer) betrouwbaar te laten functioneren, waarbij wij de verbindende schakel vormen tussen werktuigbouw (rotating) en civiel. Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit (petro)chemische bedrijven, OEM en servicebedrijven voor (reciproque) compressoren en toonaangevende engineering en EPC bedrijven.

Naast grouten bieden wij tal van oplossingen voor fundatierevisie, uitlijnen en 3D metingen, On-Site machineren, trillingsmetingen en ODS analyse, industriële verlijmingen en productie van baseframes voor machines die onder API of PIP richtlijnen geïnstalleerd worden.

Uiteraard zijn wij als bedrijf ISO 9001en VCA** gecertificeerd.