EMHA Marine & Offshore

EMHA MARINE & OFFSHORE

EMHA MARINE & OFFSHORE is een allround engineering- en servicebedrijf dat hoogwaardige diensten en producten levert op het gebied van voortstuwingsinstallaties en rotating equipment.

Met wereldwijde inzetbaarheid en klantgerichte aanpak bieden we slimme oplossingen op het gebied van installatie en onderhoud. Hiermee helpen we u graag op weg naar een zo efficiënt, betrouwbaar en duurzaam mogelijke inzet van uw machines.

Met ruim 50 jaar ervaring, zijn wij als bedrijf diep geworteld in de maritieme sector. Hier zijn wij graag uw flexibele partner op het gebied van engineering, uitlijnen, 3D metingen, vibratie en ODS analyse, on-site machineren en machinefundaties.

Met onze geschoolde en gemotiveerde service teams zijn wij in staat om 24 uur per dag, 7 dagen per week direct in actie te komen. Doordat meerdere disciplines onder hetzelfde dak beschikbaar zijn kunnen we direct effectieve en doordachte oplossingen bieden.

Als merken voeren wij onder andere Chockfast® epoxy, MecLev mechanical chocks, Tenmax shaft bearings en MultiMetall engineered polymers.

Uiteraard zijn wij als bedrijf ISO 9001en VCA** gecertificeerd.