HYDROFOOR SKID

EMHA heeft veel ervaring om volgens de hoogste eisen (waaronder  API en PIP normeringen)   skids te  vervaardigen en plaatsen.

Zo hebben wij  voor een klant in de industrie een hydrofoor skid vervaardigd en opgebouwd met bijbehorende pompen,  appendages en drogers.

Deze installatie komt aan de kust, op een chemische plant te staan en zal dus worden blootgesteld aan een zoute omgeving. Hiervoor moet het skid aan bepaalde normen voldoen, waaronder de speciale coatings eisen en gebruik hoogwaardige RVS materialen.

Ook moet er voor het vervaardigen van dit frame voldaan worden aan hoogwaardige laskwaliteit. Dit houd in dat er WPS, WPQ en materiaalcertificaten moeten worden opgemaakt. Na het lassen worden er diverse X-rays gemaakt om de gevraagde kwaliteit te kunnen waarborgen.

Bij het ontwerp van het frame moest rekening worden gehouden met de afmeting. Het skid moest precies in een container passen voor transport. Ook met de bevestiging van de hijspunten is rekening  gehouden met  uitbalanceren van het skid.